Inspiratie

Feestje in Stijl

‘Afternoon tea’ van Anthony Wild is een boek vol met recepten die stap voor stap worden uitgelegd, met foto’s bij de verschillende stappen. Makkelijk, smakelijk en heel betaalbaar!

‘High tea party’ van Susanna Blake is onderverdeeld in verschillende thema’s.

 

De foto’s zijn een lust voor het oog en de gerechten smaken ook nog eens prima!

Op het Internet zijn natuurlijk heel veel recepten voor feestelijke hapjes terug te vinden, maar er gaat toch niets boven een fijn kookboek. Hieronder staan een paar prachtexemplaren met mooie foto’s en heerlijke recepten voor een high tea of een Aziatisch feestje. Als je op de foto klikt, zie je meer informatie en kun je het boek eventueel gelijk aanschaffen.

Voor je Aziatische feestje kun je heel veel ideeën halen uit het boekje ‘Oosterse tapas’ van Christophe Megel. Allemaal lekkere kleine hapjes, die je natuurlijk serveert op de schalen en schaaltjes van Feestje in stijl!

‘Hoe word ik een goddelijke huisvrouw’ van Nigella Lawson mag eigenlijk in geen enkele keuken ontbreken. Niet alleen vanwege de geweldige titel, maar vooral ook omdat er zulke heerlijke gerechten in staan. Hier haal je erg veel lekkere ideeën uit voor je high tea.

En bij Oosterse hapjes denk je natuurlijk meteen aan sushi. Het boek ‘500 Sushi’ staat er, zoals je ziet, vol mee. Makkelijke, wat ingewikkeldere, klassieke en hippe sushi. Hmmm..

Dim Sum is een boekje vol met recepten voor de heerlijkste chinese deeghapjes. De recepten zijn ingedeeld per soort vuling en van ieder recept staat er een foto in het boekje. Ga maar voor de culinaire uitdaging..

Feestje in Stijl

Feestje in Stijl

Feestje in Stijl is een onderdeel van Buitenwereld

KvK : 34313186

BTW: NL192365587B0

 

 

Contact

Karin van Klooster

Email: karin@feestjeinstijl.nl

 

 

© Copyright 2017

Feest Verhuur vanuit Haarlem

We verhuren onze serviezen en feestartikelen meestal in de regio Haarlem. Vooral in Kennemerland: Bloemendaal, Aerdenhout, Heemstede, Santpoort, Driehuis, Overveen. Maar onze huur serviezen en feestartikelen hebben ook geen bezwaar tegen feestjes in bijvoorbeeld Hoofddorp, Zaandam, Leiden, Alkmaar, Amsterdam of wellicht nog verder.

 

PS: ken je mijn andere websites al?

www.hiphuisjehuren.nl

www.lotushuisje.nl